Világító Doboztábla

Ez tényleg mindent megjelenít!

A világító dobozainkat a legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelően készítjük. A választékunkban megtalálhatók alumínium és műanyag dobozok, amelyek hosszú élettartamot és kiváló tartósságot biztosítanak. Az előlapjukon plexi lemezt használunk, amelyre magas felbontású nyomtatást végezünk, így a cégtábláihoz elképzelt grafikai elemek és logók élethűen jelennek meg.

Modern Ledes világítás

A világító dobozainkban LED világítást alkalmazunk, amely kiváló fényerőt és energiatakarékosságot biztosít. Az LED technológia lehetővé teszi, hogy vállalkozása ne csak észrevehető legyen a napfényben, hanem az éjszakai órákban is kitűnjön a tömegből, így vonzza az érdeklődőket és potenciális ügyfeleket.

Tervezéstől a kivitelezésig

Egyedülálló előnyünk, hogy vállalunk tervezést is. Tapasztalt grafikusaink segítségével álmai cégtábláját valósággá változtathatja. Figyelembe vesszük egyedi igényeit, üzleti stílusát és céljait, hogy a végeredmény tökéletesen illeszkedjen vállalkozása arculatához.

Nem csak a világító dobozokat kínáljuk, hanem teljes körű szolgáltatást nyújtunk ügyfeleink számára. Telepítést, karbantartást és garanciát vállalunk a termékeinkre, hogy Önnek ne kelljen aggódnia a folyamatok miatt. Biztosítjuk, hogy a világító dobozai hosszú élettartammal rendelkezzenek, és a vállalkozása mindig kiemelkedően nézzen ki.