Habbetű

Plasztikus felirat

Feltűnő és szemvonzó megoldás akár épületek homlokzatán akár belső falak dekorációjaként alkalmazva. A lehetőségek tárháza határtalan, bármilyen betűtípus, betű méret, akár egyedi grafikával rendelkező felirat vagy logó és alakzat is elkészíthető.   Készülhet könnyű habanyagból és kemény tartósabb műanyagból. A feliratok színvilágát, festéssel alakítjuk ki így bármilyen színben kivitelezzük. Betűk felhelyezhetők közvetlen homlokzatra, átlátszó plexi táblára vagy világító reklámtáblára is, bármely sík felület megfelelő a betűk ragasztására. Vastagság 2 és 10 mm között szabadon válaszható.
Feliratainkat indirekt, háttér világítással is rendelhető. 

fotógaléria

Világító doboztáblák

Energiatakarékos LED világítással ellátott tábláink többféle kivitelben készülhetnek. Doboztáblaként a front felület opál plexi lemez melyre UV nyomtatással kerül a grafika. Így bármilyen színes logó, felirat, plakát vagy akár egy fénykép is megjeleníthető. Tábláink egyenletes fényeloszlás biztosítanak a kép számára, így biztosan nem lesz fényfoltos a reklámtábla. Megvilágítása legtöbb esetben hideg fehér fénnyel történik, de választható RGB ( színváltós) világítással is. Tábláinkat a megrendelő igényeire szabva falra szerelhető egyoldalas vagy a síkra merőlegesen kétoldalas kivitelben készítjük el.  

fotógaléria

Világító 3d Betűk

LED világítással a minőségért

A világító különálló betűk, karakterek, logók fém és plexi lemez felhasználásával készülnek. A különböző karakterek egy közös tartósínre vagy közvetlen a falra szerelve készülnek. Ezek a modern és látványos cégtáblák egyedi arculatot képez vállalati épületének akár kültéri akár beltéri felületre szerelve.

fotógaléria

Átlátszó reklámtábla

Gravírozással készülő világító tábla

Reklámtábla mérettől függően 4 - 10 mm vastagságú víztiszta minőségi plexi alapanyagból készül. Jellegzetessége az átlátszóság. Egy kirakatba kihelyezve nem takarja el az üveg felületet és a fényt bejutását. A táblára kerülő ábra lehet kontúrmart vagy telemart. Világítása legtöbb esetben felülről egy alumínium profilba helyezett LED világítással történik. Színét minden esetben a világítás színe határozza meg, mely lehet statikus vagy színváltós változat.Nappal és éjszaka is nívós dekorációsa lehet üzletének.  

fotógaléria

Információs tábla

Ajtó jelölő, adattábla, névtábla

Ezen csoportba tartozó táblák készülhetnek műanyagból, fából, fémből, plexiből, szendvicslemezből .... és még számos alapanyagból.
Felhasználási területük nagyon eltérő, felhelyezhetők ajtóra, gépekre berendezésekre, figyelemfelkeltő helyekre stb. 
A táblák CNC gravírozással és lézeres megmunkálással vagy UV nyomtatással készülnek. Így rengeteg fajta változat elkészítése lehetséges.

fotógaléria


régi reklámtábla 

Felújítása

Elavult? Leesett? Eltörött? Nem világít?
Ha ezeket a kérdésekre igen a válasz akkor is jó választás a Cégtáblagyár csapat.
Válaljuk régi reklámtáblák teljes körű felújítását, belső és külső részeink, korszerűsítését.
Régi neoncsöves világítását új takarékos LED fényforrásokra cserélését.

fotógaléria